Wij zijn aangesloten bij Dutch Quality Gardens, een collectief van groenpartners die garant staan voor hoogwaardige tuinbeleving op maat. We zijn aangesloten omdat we als bedrijf graag willen blijven leren en omdat onze opgedane ervaring willen delen met enthousiaste vakgenoten. Onze passie is nu eenmaal de tuin en onze doelstelling is om zoveel mogelijk tuinliefhebbers het optimale tuingevoel te kunnen aanreiken. Bij Dutch Quality Gardens vinden we in dat opzicht goed wat wij zoeken. Omdat die club samen werkt met de Tuinen van Appeltern krijgen wij een extra podium om onze passie te etaleren.

Een Dutch Quality Gardens Hovenier wordt je natuurlijk niet zo maar. Gelukkig voldeden wij aan alle criteria en zijn we blij met ons lidmaatschap. Het is fantastisch om samen met andere kwaliteitsbedrijven een bijdrage aan de (tuin)wereld te mogen leveren. Delen en leren gaan daarbij hand in hand.

Als je meer over onze benoeming en collegebedrijven wilt weten kijk dan op de website www.dutchqualitygardens.nl en  www.appeltern.nl