Project omschrijving

De ‘Happy tuin’ is een tuin waar de tuineigenaren blij van worden, omdat de tuin helemaal is ingericht naar hun wensen:
Apart, speels, veel beleving, een gedeelte van de tuin inrichten voor bezoekers van hun bed and breakfast en privacy behouden, meerdere zitjes, mooie oplossingen voor de flinke hoogteverschillen, iets met bewegend water, een zwembad en vakantiegevoel in eigen tuin.

Een grote poort wijst de weg maar de oprit.
Vooraan kun je eerst je auto parkeren onder de carport in ‘oude kapschuur-stijl’.

Een ‘slingerende’ haag deelt de tuin in 2 gedeeltes:
1.Een privétuin met: een zwembad, veranda in ‘oude kapschuur-stijl’, ovaalvormig terras, vijver met waterloop uit een muur, paden van gebakken stenen/tegels en cortenstaal, trapblokken en 4 fruitbomen met onderbeplanting die jaarrond voor beleving zorgt.

2.Een tuin voor de ‘bed and breakfast-gasten’ met: een pad van Oud-Hollandse tegels 1.20×2.40m, een veranda, een terras van grind met dakbomen, een lange smalle waterbak van cortenstaal met waterloopjes, een gazon in verschillende niveau’s met trapblokken, een prachtige grote eikenboom die er al stond, beplanting die geschikt is voor bloemsierkunst.
Een gat in de haag op ooghoogte zorgt ervoor dat men vanuit deze tuin een blik kan werpen op de vijver in de privétuin.

De voortuin:
De gehele voortuin is verhoogd d.m.v. een gemetselde muur met bloembakfunctie, omdat het straatpeil 90 cm lager ligt dan de vloerpeil van het huis.
Schermbomen zorgen voor schaduw binnen en het ziet er stijlvol uit.
Langs de gevel liggen Oud-Hollandse tegels, een pad van grind en een vak met eikenbladhortensia’s en wintergroene onderbeplanting.

Wilt u ook een ‘Happy tuin’, maar dan ontworpen naar uw wensen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op