TUINONTWERP

Met passie en creativiteit maakt Elle een uniek en goed doordacht tuinontwerp.

Met passie en creativiteit maakt Elle een uniek en goed doordacht tuinontwerp.

Dit doet ze n.a.v. een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin alle wensen, eisen en mogelijkheden besproken worden. Ook de tuinmaten worden opgenomen.

D.m.v. een vragenlijst komen alle onderdelen aan bod, van vormgeving/ tuinarchitectuur , stijl, hoeveel onderhoud, soorten bestrating, afscheidingen, gazon, waterpartijen, verlichting en nog veel meer. Het tuinontwerp is op schaal en is daardoor ook geschikt voor als u zelf uw tuinaanleg gaat verzorgen.

Tevens is er de mogelijkheid om een bijpassend beplantingsplan te laten maken.

Deze wordt geheel gemaakt n.a.v. van uw wensen.

Hoeveel wintergroene beplanting, welke kleuren, hoeveel onderhoud, wanneer bloei, bloemenborders met verschillende soorten planten en/of gegroepeerd enz.

Een tuin met uw persoonlijkheid en karakter komt zo tot werkelijkheid.

IN DE TUIN

William zorgt samen met onze vakkundige medewerkers voor realisatie, onderhoud en renovatie van uw tuin.

TUINAANLEG

William zorgt voor de aanleg van uw tuin. Dit kan op basis van een door Elle gemaakt tuinontwerp. Wij kunnen ook uw eigen ideeën of het ontwerp van een andere tuinarchitect realiseren. We komen altijd eerst even bij u op bezoek om wensen en verwachtingen door te spreken. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, waarin alle werkzaamheden apart vermeld worden. Van daaruit neemt u zelf de beslissing en heeft u natuurlijk nog de mogelijkheid om de plannen bij te stellen.

TUINONDERHOUD

Voor al uw tuinonderhoud werkzaamheden kunt bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van uw hagen of bomen. Ook voor gras maaien of regelmatig onderhoud van uw bedrijfstuin bent u bij ons op het goede adres. Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te spreken zodat uw (bedrijfs)tuin altijd netjes in orde is. Graag maken wij een vrijblijvende offerte.

 

TUINRENOVATIE

Soms heeft een tuin een flinke opknapbeurt nodig. De begroeiing kan te ver zijn gegaan. Een terras of oprit vernieuwen of een schutting vervangen. Er zijn veel mogelijkheden om een tuin te renoveren en weer helemaal te laten voldoen aan uw verwachtingen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die wij kunnen vertalen in een vrijblijvende offerte.

ONZE BELOFTE

Uw tuingeluk is onze basis

De tuinwensen van onze klanten staan centraal.

Bij ons is alles maatwerk en wat we maken moet duurzaam zijn.

Wij streven naar 100% tevreden klanten die de samenwerking met

ons als vriendelijk en aandachtsvol hebben ervaren.

Wij begrijpen als geen ander dat alleen tevreden mensen ons zullen aanbevelen bij anderen.