William Miggiels
William Miggiels
William (1968) coördineert en verzorgt alle werkzaamheden in de tuinen, vanaf de eerste stap tot de eindoplevering. Hij zorgt ook voor tuinonderhoud en renovatie. Ook voor tuinadviezen kun je bij William terecht. Het vakmanschap komt van vele jaren ervaring en de hoveniersopleiding waarbij hij de richting aanleg en onderhoud heeft gevolgd. Met tuinwerkzaamheden is het werk ook zijn hobby. Daarnaast is hij ook trainer/coach van het meidenvoetbal in Beugen en onderneemt hij graag gezellige dingen met zijn gezin.
Elle Miggiels - van Amstel
Elle Miggiels - van Amstel
Met passie en creativiteit vertaalt Elle (1971) de wensen en ideeën van tuineigenaren in tuinontwerpen en beplantingsplannen. Zij volgde de opleiding Vakbekwaam Hovenier, richting tuinontwerpen en beplantingsplannen.
Elle is aangesloten bij de Tuin Ontwerpers Groep, een vereniging van vakgenoten voor het delen van kennis en inspiratie.

Door onze krachten te bundelen realiseren we uw tuinwensen!

Met Hoveniersbedrijf Miggiels & Van Amstel ging in 2001 ons gezamenlijk bedrijf van start. Voorheen had Elle haar eigen bureau voor tuinontwerp met als motto ‘Voor een mooie tuin, groot of klein, moet je bij Elle van Amstel zijn’. De vraag naar aanleg was groot en samenwerken met William was het natuurlijke vervolg. Elle draagt zorg voor de tuinontwerpen en beplantingsplannen en William verzorgt samen met de medewerkers aanleg- en onderhoudwerkzaamheden.

Onze gewaardeerde medewerkers

Danny Angenendt
Danny Angenendt
Danny (1995) volgde de opleiding Tuin, Park & Landschap en werkt als all-round hovenier bij ons. Danny ziet zijn werk in de tuinen als zijn grootste hobby.
Teus Centen
Teus Centen
Teus (1997) volgde de opleiding tuin, park en landschap bij Helicon. Ik werk al sinds mijn eerste stagedag met veel plezier bij Hoveniersbedrijf Miggiels & Van Amstel. We werken in een leuk team. In dit bedrijf heb ik mijn vaardigheden in de loop der jaren ontwikkeld en heb hier ook de kans voor gekregen.
Bjorn Hesen
Bjorn Hesen
Bjorn (1999) volgt de opleiding Hovenier aanleg en onderhoud.
Bjorn vindt het erg leuk om na een dag werken een mooi resultaat te zien.

Hoveniersbedrijf Miggiels & Van Amstel is aangesloten bij branchevereniging VHG. Dit is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. Er zijn meer dan 1000 groenbedrijven aangesloten bij VHG.