Project omschrijving

Vakantie in eigen tuin, dat is het gevoel van deze tuin in Ibiza-sfeer.
Dit jaar start de aanleg van dit 3D-ontwerp.
Het betreft de begane grond en het dakterras, beide krijgen een tuinrenovatie/tuinmetamorfose in Mediterraanse sfeer.

De sfeerverlichting en de vuurschaal zorgen ervoor dat de tuineigenaren ook in de avonduren heerlijk kunnen genieten van de fijne sfeer.
De tuin wordt een ultieme relaxplek om na gedane arbeid buitenshuis heerlijk thuis tot rust te komen en weer nieuwe energie te krijgen.
Er is relatief weinig onderhoud aan deze tuin, het is vooral een plek om lekker te ontspannen.

Natuurlijke materialen zijn gebruikt om de sfeer van Ibiza zo dicht mogelijk te benaderen:
Terrassen met houten vloerplanken, een terrasoverkapping van houten balken en wilgentenen, een hemelbed met lange lichte gordijnen en een megagroot liggedeelte, een witte achterwand met een stoere houten loftdeur, een prachtige strakke waterpartij met waterloop en een brede zitrand, sfeervolle loungehoeken met stijlvolle loungemeubelen en kleurrijke kussens, een hippe hangstoel of hangmat, buitenvloerkleden met Bohemianprint, bijpassende decoratie in de vorm van gebakken potten, rieten manden, glazen kruiken en flessen, lantarens en uiteraard beplanting in bijpassende stijl.

2 meerstammige Berkjes met witte stammen komen mooi tot hun recht in een vak met grind, omringd met beplanting wat jaarrond iets moois te bieden heeft.
O.a. een Vijgenboompje, Olijfboompje, Eucalyptus, Bougainville, Citrusboompje, Trachycarpus en nog veel meer prachtige beplanting zorgen er straks voor dat je je in het buitenland begeeft.
Een gedeelte van deze beplanting heeft een plek nodig om vorstvrij te overwinteren, maar er zijn genoeg planten die binnen deze sfeer passen en gewoon buiten mogen blijven staan.